logo Isolatietechniek Lelystad HOME OVER ONS OVER ISOLEREN SHOP CONTACT PORTFOLIO

Nieuwsbrief

Technische Ruimte ROVC Ede

Isolatietechniek Lelystad transformeert de technische ruimte naar praktijkruimte voor de technische opleidingen.

Bij het ROVC Ede dient de technische ruimte ook als praktijkruimte voor de technische opleidingen. Dagelijks bekijken honderden cursisten de technische installatie en dit was aanleiding om ons vakmanschap eens goed te promoten. Daarom hebben we eens extra uitgepakt en van dit project ons visitekaartje gemaakt.

Isolatiewerk rovc
ROVC opleidingen Ede

Er zijn soms materialen gebruikt die qua specificatie hoger waren dan voorgeschreven om een voor het oog aantrekkelijk plaatje te maken. Daarnaast zijn gekleurde manchetten gebruikt in plaats van een standaard kleur, zodat de cursisten een visuele herkenning hebben bij het warme en koude gedeelte van deze installatie.

Isolatietechniek Lelystad heeft technische ruimte van het ROVC voorzien van thermische isolatie en deze is nu helemaal klaar om praktijklessen te geven aan de toekomstige technische talenten van Nederland.

Isolatietechniek
Armaflex
ROVC Ede opleiding Isolatietechniek
Technische Ruimte ROVC Ede

Een keer in de buurt van Ede? Klopt dan eens aan bij het ROVC hier staat het grootste en meest uitgebreide practicum van Nederland. Je zult met een goed gevoel naar buiten lopen na het bekijken van ons isolatiewerk wat overeenkomt met de laatste technologische ontwikkelingen! ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC.

Isolatietechniek opleiding
Isolatietechniek over isoleren